Pleisterwerken voor een perfect vlak resultaat!

Pleisterwerken zijn een belangrijk en essentieel onderdeel in het afwerkingsproces van uw woning. Ze bepalen mede de afwerkingskwaliteit van uw woning of appartement.

De pleister zelf wordt manueel of machinaal aangebracht. Door middel van polieren, bijschuren en het wegwerken van beschadigingen wordt het pleisterwerk proper afgewerkt.

Jema Project heeft zich door de jaren heen gespecialiseerd in binnenpleisterwerken, gespoten met 100% natuurgips.  We zijn bekwame stukadoors met verantwoordelijkheidsgevoel en oog voor detail. Aangezien wij ook schilderwerken uitvoeren, kennen wij het belang van een propere en gladde bepleistering die schilderklaar is.

Herstellen van scheuren en barsten in pleisterwerk

Jema Project kan voor u een dunpleister plaatsen op muren en plafonds. Meestal is dit een pleisterlaag van 3mm waar we indien nodig zelf nog een wapeningsnet inwerken. Zodoende maken we uw pleisterwerk weer als nieuw!

Gyprocwerken

Scheidingswanden, voorzetwanden en valse plafonds worden vakkundig geplaatst door geregistreerd aannemer Jema Project. De geplaatste gipskartonplaten kunnen indien gewenst ook afgewerkt worden door ons ze te laten schilderen of behangen.

 

Uw renovatie,
onze motivatie!

Jema Project BVBA

John Corbeel

0476 66 96 66, info@jemaproject.be

Kruisbaan 89, Mechelen

BTW BE0837.749.606

Gratis prijsofferte voor schilderwerken!

Klik hier voor een vrijblijvende offerte om te laten schilderen.