U wilt uw dak isoleren?

U wilt uw dak isoleren?

Tegenwoordig eisen nieuwbouw- en renovatieprojecten een verhoogde aandacht voor doordacht isoleren. En dat is helemaal in uw voordeel, want goed isoleren betekent energie én geld besparen. Bovendien zorgt dakisolatie ervoor dat het in de zomer koeler is in uw slaapkamer en dat de warmte in de winterperiode beter bewaard blijft binnen.

Het energiebesparend effect verdwijnt echter als dakisolatie verkeerd is geplaatst. Zo ontstaan er immers koudebruggen. Daarom vertrouwt u deze opdracht best toe aan een geregistreerd aannemer zoals Jema Project. Wij zijn gespecialiseerd in het isoleren van bestaande daken, zolders en zoldervloeren.

Advies bij de keuze van isolatiematerialen

Isoleren is maatwerk. Zo zullen we andere materialen gebruiken voor een hellend spantendak, een gordingendak of een plat dak. Ook de bestemming van uw te renoveren zolder heeft invloed op de keuze van isolatiematerialen.

Wist u dat isolatie ook akoestische eigenschappen heeft? Bij het plaatsen van dakisolatie kunnen we uw wooncomfort eveneens op dat vlak verbeteren.

Korte terugverdientijd door isolatiepremies

Wie een bestaand dak isoleert, heeft recht op subsidies en voordelen. Het isoleren van een bestaand dak wordt immers door de overheid en de netbeheerder gestimuleerd. Voor de isolatie van uw zolder komt u dus in aanmerking voor enkele mooie premies en voordelen. Daardoor hebt u nog steeds een korte terugverdientijd voor dakisolatie.

Uw renovatie,
onze motivatie!

Jema Project BVBA

John Corbeel

0476 66 96 66, info@jemaproject.be

Kruisbaan 89, Mechelen

BTW BE0837.749.606

Gratis prijsofferte voor dakisolatie!

Klik hier voor een vrijblijvende offerte voor dakisolatie.