Privacy policy - privacybeleid

Jema Project hecht belang aan de privacy van zijn klanten en websitebezoekers en verbindt zich er toe om de bescherming van de persoonsgegevens te waarborgen. Hoewel de meeste informatie op deze site beschikbaar is zonder dat er persoonlijke gegevens moeten worden verstrekt, is het mogelijk dat u als bezoeker om persoonlijke informatie gevraagd wordt. Deze informatie zal enkel gebruikt worden in het kader van het opstellen van offertes, het leveren van extra informatie en om u occasioneel op de hoogte te brengen van onze activiteiten via e-mail.

Recht op inzage, correctie en verwijdering

Overeenkomstig de wet van 8 december 1992 van de verwerking van persoonsgegevens, hebt u het recht om op elk moment inzage te krijgen van uw persoonlijke gegevens in ons bestand en kunt u zonodig de verbetering of verwijdering ervan vragen.

Statistieken en tracking-cookies

Bepaalde gegevens worden bewaard in statistieken (Google Analytics), hetgeen Jema Project toelaat het surfgedrag van onze bezoekers te analyseren. Deze gegevens kunnen bestaan uit browsertype, IP-adres, het besturingsprogramma dat u gebruikt en de domeinnaam van de website waarlangs u op deze website gekomen bent. Deze gegevens laten ons toe onze website beter te optimaliseren en zijn volledig anoniem.

Als gevolg van deze plugin, gebruikt deze website cookies.

Contacteer ons indien nodig.

U kan, kosteloos en op verzoek, vragen om uw gegevens te wijzigen of te verwijderen. Daarvoor kan u zich richten tot Jema Project BVBA, Kruisbaan 89, Mechelen, info@jemaproject.be

 

 

Uw renovatie,
onze motivatie!

Jema Project BVBA

John Corbeel

0476 66 96 66, info@jemaproject.be

Kruisbaan 89, Mechelen

BTW BE0837.749.606

Gratis prijsofferte voor verbouwen woning!

Klik hier voor een vrijblijvende offerte voor een renovatieproject.