U wilt uw woning laten behangen?

Vakkundige behangwerken voor een perfect resultaat

Wanneer u de beslissing genomen heeft uw huis of kamer te laten behangen door een behanger, dan kunt u op Jema Project een beroep doen. Wij komen vrijblijvend ter plaatse kijken (Antwerpen, Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant) en geven advies indien gewenst. Het aanbod van kleuren, patronen, materialen en technieken is vandaag de dag immens groot.

Glasvliesbehang: overschilderbaar behangpapier

Vliesbehang heeft als voornaamste eigenschap dat het barsten en oneffenheden voorkomt.
Esthetisch vormt dit een prachtig eindresultaat met een zuiver egaal oppervlak. Vliesbehang van topkwaliteit is immers naadloos te verwerken en de mogelijkheid om dit te combineren met kleuren is onbeperkt.

ARTE behangpapier laten plakkenDoor het plakken van glasvliesbehang op muren en effen glasvlies op plafonds, kunnen we dus schilderwerken uitvoeren alsof het een nieuwbouw zou zijn. Voor muren is er bovendien een breed assortiment aan schilderbare reliëfpapieren. (glasvlies, Patent)

Exclusief behangpapier

We zijn er telkens van verbaasd hoe mooi de nieuwe collecties van ARTE zijn.
Door het uitgebreide aanbod aan diverse prints, motieven en kleuren zijn er eindeloze mogelijkheden zowel voor klassieke als moderne interieurs.

Met veel plezier komen we dan ook uw wanden bekleden met deze mooie en exclusieve behangpapieren. Laat u inspireren op www.arte-international.com

 

 

Uw renovatie,
onze motivatie!

Jema Project BVBA

John Corbeel

0476 66 96 66, info@jemaproject.be

Kruisbaan 89, Mechelen

BTW BE0837.749.606

Gratis prijsofferte voor schilderwerken!

Klik hier voor een vrijblijvende offerte om te laten schilderen.