Uw zolder laten inrichten - mogelijkheden

Op de vraag over hoe u de zolder kan inrichten, laat aannemer Jema Project geen twijfel bestaan. Elke woonruimte is integreerbaar in de zolderruimte!

  • extra slaapkamers
    De zolder is vaak een mooie slaapkamer voor kinderen of voor uzelf als hij een beetje ruim is. Door een extra slaapkamer te creƫren, zonder dat de andere kamers kleiner worden, verhoogt u bovendien de waarde van uw woning gevoelig!
  • een praktijk of bureau
    Wie tegenwoordig de mogelijkheid heeft om van thuis uit te werken, kan een werkruimte die afgesloten is van de andere leefruimtes erg goed gebruiken.
  • een wellnessruimte of extra badkamer
    Het Jema-team helpt u graag bij uw keuze. Een Whirlpool bad, een stoomcabine of een volwaardige sauna? Om heerlijk te ontspannen hoeft u niet meer naar een duur en overbevolkt wellnessresort!

Wie het nog grootser durft aan te pakken, kan de zolderverdieping zelfs laten ombouwen tot een volwaardig appartement!

Wist u dat de schilders van Jema Project ook voor de volledige afwerking of inrichting van uw extra woonruimte kunnen zorgen? Schilderwerken aangepast aan uw smaak!

 

Dakramen plaatsen bij zolderrenovatieLaat dakramen plaatsen!

De uitzonderlijke impact van natuurlijk licht en frisse lucht zorgen ervoor dat uw zolder pas echt in een extra leefruimte verandert. Door voldoende dakramen te laten plaatsen, zorgt u er trouwens ook voor dat u overdag niet aangewezen bent op het aansteken van de verlichting in uw nieuwe leefruimte.

Jema Project plaatst dakramen in hellende daken. Wij zorgen voor het volledige timmerwerk aan uw dakconstructie en werken ook de dakbedekking (pannen, leien, ...) terug naadloos af.

Alle modellen en afmetingen zijn mogelijk. Bovendien kunt u dakramen ook voorzien van zonnewering, gordijnen of rolluiken. Interesse? Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte.

Uw renovatie,
onze motivatie!

Jema Project BVBA

John Corbeel

0476 66 96 66, info@jemaproject.be

Kruisbaan 89, Mechelen

BTW BE0837.749.606

Gratis prijsofferte voor verbouwing zolder!

Klik hier voor een vrijblijvende offerte voor zolderrenovatie.